Week 28-2009

5-7

15.00 uur Voor het kamerraam staat een vlinderstruik en die geeft deze schaduwen op de kamermuur.
6-7

Diploma-uitreiking van Maud. Gefeliciteerd, we zijn supertrots op je. Je hebt het geflikt! Met alles wat je daarnaast nog had te doen. TOP !!
Maud en Chantal, vriendinnen door dik en dun. En Chantal gaat het ook flikken met school/opleiding daarvan ben ik overtuigd! Ook zij is zeer goed op weg. Supermeiden deze twee kanjers!
Wie is er het meest trots op het behaalde resultaat??
En al een baan ook bij kinderdagverblijf "De Klompjes". Dat is zo'n beetje in de achtertuin bij haar. Als ze een gat maakt in de corniferen komt ze volgens mij daar zo'n beetje uit ;-)
8-7

Agnes komt haar nieuwe camera laten zien. Heel mooi! Mooie lens ook. Tussen de buien door gaan we even naar buiten en we komen uit bij deze ruïne-schuur. Mooie luchten ook vandaag.
Gemaakt door Agnes. Dat haar staat weer eens helemaal verkeerd vandaag...;-(
Er zijn door de wind wat bloemen geknakt in de tuin, die zet ik op vaas. (Dan wiebelen ze tenminste niet).
Bemmelse Waard tussen 21.15 en 21.45 uur
Beetje gespeeld met de witbalans en een softfilter eroverheen.
11-7

Vandaag gaan Agnes en ik naar een macro-workshop van :
Dacht ik het al een beetje onder de knie te krijgen dat macro-gebeuren... vandaag wordt mij (ons) een geheel andere techniek geprobeerd bij te brengen. Nou ik moet nog heel veel oefenen want ik maak niet één fatsoenlijke foto op deze manier nog. Dit waren de minst slechten. Ik vertik het overigens op te geven hoor.
Door de bomen het bos niet meer zien ;-(
Op de terugweg doen we even Staphorst aan.
www.deklompjes.nl
www.basmeelker.nl